iinn spire sustainable beauty blog

Je stress gefixed

door | mei 5, 2021

De impact van geuren

Wat is Stressfix precies? Dit is een natuurlijk product van Aveda, gemaakt op basis van salie en verschillende soorten lavendel. We weten allemaal dat geuren zoals lavendel en salie rustgevend werken. De Stressfix producten bestaan dan ook uit een geheel organische aromaology waarvan klinisch bewezen is dat het stress vermindert. Deze geuren hebben impact op jouw lichaam en geest en zorgen voor diepe ontspanning.

Haar en huid

Stress heeft ook invloed op je haar en huid: het wordt dof, onregelmatig. Sommige mensen krijgen zelfs haaruitval of eczeem. Er zijn meerdere methoden om te ont stressen. Denk aan mediteren (en dan het liefst elke dag minimaal twintig minuten), lekker sporten of een fixe wandeling in de buitenlucht maken. Hierdoor maak je stoffen als endorfine en dopamine aan die ervoor zorgen dat je lijf ontspannen wordt, én ze zorgen voor een geluksgevoel.

Ontspannen in bad

Je kunt ook diepe ontspanning bereiken door lekker in bad te gaan. De Stressfix is er dan ook voor in bad. Badzout, badolie, douchecrème en andere bad-gerelateerde producten met deze fijne geurenimpact zijn bij IINN te koop. Als je daar niet ontspannen van wordt…

 

 

 

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!