iinn person

Onze medewerkers zijn gedreven specialisten in hun vak en zorgen voor inspiratie en een optimale beleving. Het enthousiasme van het team komt voort uit passie en creativiteit in haar en beauty. We blinken uit in het geven van persoonlijke aandacht, waarbij alles draait om jouw uiterlijk en een natuurlijke levensstijl. Daarbij is het ervaren team van iinn in Amsterdam zich voortdurend internationaal aan het ontwikkelen op het gebied van vaktechnische trainingen en scholing.

 

Belinda

Belinda

Belinda staat bekend als de vrouw die in het ambacht eigenlijk alles kan. Met de wens van de gast voorop is het haar specialiteit om alle elementen voor de beste coupe op elkaar te laten aansluiten. Captain in de techniek, creativiteit, de haarstructuur en de kwaliteit.
Jasmijn

Jasmijn

Als kind liep Jasmijn al vrolijk rond door de salon van haar tante en heeft altijd geweten dat ze in dit vak terecht zou komen. Inmiddels is zij dan ook een ervaren haarstylist en Aveda ambassadeur, en ziet overal om haar heen inspiratie voor haar creatieve coupes. Voor het perfecte totaalbeeld met een speelse touch, voor formele en informele speciale gelegenheden, bent u bij Jasmijn aan het juiste adres.
Jolanda

Jolanda

Jolanda is de vakvrouw in de beauty. Al haar inspiratie haalt ze uit het volgen van trainingen en bijscholingen gericht op het verbeteren van de huid van gezicht en body. Op een vlotte wijze werkt ze samen met de gast aan een optimaal resultaat.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE SPECIALISTEN:

OOK TALENT?

Singel 188

Amsterdam

+31 (0)20 627 63 37

iinn@iinn.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!