iinn person

Onze medewerkers zijn gedreven specialisten in hun vak en zorgen voor inspiratie en een optimale beleving. Het enthousiasme van het team komt voort uit passie en creativiteit in haar en beauty. We blinken uit in het geven van persoonlijke aandacht, waarbij alles draait om jouw uiterlijk en een natuurlijke levensstijl. Daarbij is het ervaren team van iinn in Amsterdam zich voortdurend internationaal aan het ontwikkelen op het gebied van vaktechnische trainingen en scholing.

 

Belinda

Belinda

Belinda staat bekend als de vrouw die in het ambacht eigenlijk alles kan. Met de wens van de gast voorop is het haar specialiteit om alle elementen voor de beste coupe op elkaar te laten aansluiten. Captain in de techniek, creativiteit, de haarstructuur en de kwaliteit.
Crystal

Crystal

Crystal is medisch pedicure en schoonheidsspecialist. Haar jarenlange ervaring komt tot uiting in de specialistische behandelingen. Ze is bijzonder goed in waxen, dat zij op een ervaren en zelfverzekerde manier weet uit te voeren. Ook is zij getalenteerd in het aanbieden van de korte iinn between behandelingen die zij gemakkelijk combineert tijdens uw bezoek.
Jasmijn

Jasmijn

Als kind liep Jasmijn al vrolijk rond door de salon van haar tante en heeft altijd geweten dat ze in dit vak terecht zou komen. Inmiddels is zij dan ook een ervaren haarstylist en Aveda ambassadeur, en ziet overal om haar heen inspiratie voor haar creatieve coupes. Voor het perfecte totaalbeeld met een speelse touch, voor formele en informele speciale gelegenheden, bent u bij Jasmijn aan het juiste adres.
Melanie

Melanie

Met haar warme glimlach en relaxte ontvangst kunnen de gasten vrijwel meteen ontspannen. Dit geeft junior stylist Melanie het vertrouwen om met zorg en oog voor detail wensen op gebied van kleuren, föhnen en wassen tot in de puntjes te vervullen. Mede vanwege haar grote ambitie streeft zij steeds opnieuw naar de gelukkige, terugkerende gasten.
Jolanda

Jolanda

Jolanda is de vakvrouw in de beauty. Al haar inspiratie haalt ze uit het volgen van trainingen en bijscholingen gericht op het verbeteren van de huid van gezicht en body. Op een vlotte wijze werkt ze samen met de gast aan een optimaal resultaat.
Mark

Mark

Mark woont en werkt al 15 jaar in Amsterdam, maar met zijn Drentse nuchterheid stelt hij zijn gasten altijd op hun gemak. Door ervaring en trainingen in binnen- en buitenland heeft hij zich verder gespecialiseerd in knippen en kleuren. Het mooiste aan zijn vak vindt hij het naar boven halen van de sterkste punten van een gast, door het maken van de ultieme coupe en kleuring.
Dominique

Dominique

Door middel van het volgen van vele verschillende trainingen vindt Dominique het erg leuk om het totaalbeeld neer te zetten. Van een mooie fris gekleurde/knipte look plus styling krijgt ze de meeste energie. Altijd streeft ze er naar om de gast met een grote glimlach de salon te laten verlaten.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE SPECIALISTEN:

OOK TALENT?

Singel 188

Amsterdam

+31 (0)20 627 63 37

iinn@iinn.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!