Hair Treatments

In een consult neemt de kapper uitgebreid de tijd om je wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarmee we de basis leggen voor een persoonlijke verzorging op maat. Al vele jaren staan wij in Amsterdam bekend om onze technische precisie en natuurlijke looks in het knippen van dames en heren. Met producten uit de natuur streven we er naar om jou de volmaakte haarstijl te geven, passend bij je gezicht en je persoonlijke levensstijl.

iinn_hair
iinn style

Professionele verzorging en styling van je haar, helemaal zoals jij het wenst. Een zakelijke afspraak? Een feestje? Op aanvraag boeken wij meer tijd voor je in en verzorgen wij ook het opsteken van je haar. Onze kapsalon is er ook op ontworpen om de verzorging van je haar te combineren met lichaams- of gezichtsbehandelingen (iinn between), bijvoorbeeld een manicure tijdens het föhnen of een korte verstevigende facial of make-up.

iinn_hair
iinn_hair
iinn color

Onze haarkleuringen zijn vriendelijk voor zowel je haar als je hoofdhuid. De kleuren zien er rijk en natuurlijk uit en de plantaardige ingrediënten in de verf van Aveda verbeteren de conditie van het haar en geeft een prachtige glans. Aveda permanente kleuren bestaan voor minstens 94% uit natuurlijke bestanddelen en de demi-permanente haarkleuring bevat maar liefst 99% plantaardige ingrediënten.

Middels internationale trainingen is ons team op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken en trends. Ook gebruiken en verkopen wij verschillende producten om de kleur van je haar goed te behouden en te verrijken. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kleurconsult bij iinn, waarin wij graag laten zien welke fantastische mogelijkheden onze Aveda haarkleuringen bieden.

iinn_hair
iinn texture

In onze kapsalon in Amsterdam starten onze haarstylisten met een consult om gezamenlijk duidelijk te krijgen wat je aan je haar wilt veranderen, en welke technieken er gebruikt kunnen worden. Na ons advies en een prijsopgave op maat, kun je een afspraak maken voor een behandeling of meteen gaan zitten voor de nieuwste technieken. Om je haar meer volume te geven, krullend te maken of juist te steilen.
iinn tact

Bij ons ligt de nadruk op het behouden van gezond haar met de juiste kleur. De conditie van je haar speelt daarin een belangrijke rol. In een consult zal de haarstylist je persoonlijk adviseren over hoe je met regelmatig knippen en kleuren gezond en aantrekkelijk haar kunt houden. We gebruiken de beste producten van Aveda voor behoud van een gezonde hoofdhuid en het vasthouden en verfrissen van kleuren. Je haar meer volume geven? Of krullen juist geleidelijk steilen? Elk haartype vraagt om een regelmatige professionele verzorging. Voor de regelmatig te onderhouden kleuringen adviseren wij onze speciale 4 weken kleuring.

Bij iinn knippen we je pony tussen twee knipbeurten in helemaal gratis.

iinn_hair
iinn haircare

In onze kapsalon in het centrum van Amsterdam bieden wij specifieke verzorging om je haar en hoofdhuid in optimale conditie te brengen. Onze vakspecialisten geven je graag advies voor een gezonde hoofdhuid en haar, en verzorgende behandelingen zijn eenvoudig toe te voegen bij knippen en kleuren. Vanzelfsprekend krijg je na onze analyse verdere tips over verzorging en de effectieve producten van Aveda.

iinn_hair
iinn — sustainable beauty amsterdam iinndex treatments 2024 - hair, face & body & iinn between

Bekijk ook de unieke IINN Between behandelingen en de Face & Body Behandelingen van iinn beauty in Amsterdam.

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK:

Singel 188

Amsterdam

+31 (0)20 627 63 37

iinn@iinn.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!