Face & Body Treatments

Beauty voor de drukbezette vrouw of man. In ons unieke concept kun je naast de korte iinn between behandelingen ook genieten van de reguliere langere behandelingen. We hebben de verzorging op maat waarbij je direct resultaat merkt. En bij de schoonheid van je huid, de verzorging van je gezicht, handen en voeten, en de lichaamsmassage’s en make-up passen in onze missie uiteraard de 100% organische verzorgingsproducten van Aveda. We hebben voor jou een uitgebreide keuze in behandelingen en tijden.

iinn_face&body
hands & feet

Handen en voeten kunnen in ons drukke leven vaak wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Daarom hebben wij een uitgebreide keuze aan Aveda total care behandelingen voor handen en voeten. In een consult bekijken we wat jouw handen en voeten aan verzorging nodig hebben; van vijlen en lakken tot reiniging en uitgebreide manicure of pedicure.

iinn_face&body
De producten die we gebruiken zijn natuurlijk en zelfs de nagellak is op natuurlijke basis! Bekend staan wij om onze kwaliteit in Aveda manicure en Aveda (medische) pedicure.
iinn_face&body
facials

In een professioneel beauty consult bepalen we samen de behandeling op maat voor een optimaal resultaat voor je gezichts. In een 60 of 90 minuten durende Aveda gezichtsbehandeling werken wij met natuurlijke technieken, essentiële oliën en producten met plantaardige ingrediënten.

Aveda gespecialiseerde gezichtsbehandelingen hebben het beste resultaat in een kuur van drie. De gezichtsbehandelingen van 75 minuten zijn ontworpen voor een huid met specifieke behoefte en worden uitgevoerd met een specifieke volgorde van speciale handelingen.

Wil je tijdens het knippen en kleuren je huid laten verzorgen? Probeer dan de facial iinn between. Dit is een 25 minuten durende gezichtsbehandeling die je huid energie, intensieve voeding en versteviging geeft. Uitstekend te combineren tijdens het knippen en kleuren.

nail polish at iinn
waxing

Je kunt bij ons terecht voor iedere wax behandeling. Met ervaring verzorgen onze specialisten je huid. We waxen schoon, snel en met vaste hand. Resultaat is een zijdezachte gladde huid die verzorgd wordt met de natuurlijke producten van Aveda.

massage

In een 60 of 90 minuten Aveda elemental nature massage worden je spieren weer soepel en los. In het consult wordt de massage op jou persoonlijk afgestemd. De speciaal geselecteerde essentiële oliën en een mix van natuurlijke massagetechnieken zorgen er voor dat je lichaam optimaal in balans komt.

Ervaar ook de massages als iinn between behandeling: geef in 25 minuten je spieren voor rug, nek en schouders weer energie en vitaliteit, ook tijdens het knippen en kleuren.

 

Aveda’s gespecialiseerde massages hebben het beste resultaat in een driedelige kuur. De 90 minuten durende chakra-, stress-fix of hot stone massages zijn een ware ervaring. Deze massages worden uitgevoerd in een vast ritueel met diverse aroma’s.

iinn_face&body
De chakra massage geeft focus op je energiecentra, en bij de stress-fix helpt het gebruik van essentiële salie- en lavendelolie de gevoelens van stress te verminderen. Hot stone massage, het masseren met warme basaltstenen, bevordert de bloedcirculatie.
iinn — sustainable beauty amsterdam iinndex treatments 2024 - hair, face & body & iinn between

Bekijk ook de Hair Treatments en de unieke IINN Between behandelingen van iinn beauty in Amsterdam.

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK:

Singel 188

Amsterdam

+31 (0)20 627 63 37

iinn@iinn.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!