iinn spire sustainable beauty blog

iinn between

door | dec 15, 2020

iinntroductie van nieuwe korte behandelingen

Eindelijk bestaan er korte behandelingen die perfect te combineren zijn tijdens het knippen en kleuren. iinn between behandelingen zijn intensieve behandelingen die bijvoorbeeld je huid weer in conditie brengen. Wij werken met de natuurlijke producten van Aveda en bieden je een ruime keuze in behandelingen voor tijdens de lunch, tijdens het knippen en kleuren of voor die zakelijke afspraak of avondje uit.

Bij iinn between behandelingen ligt de nadruk op schoonheid en vitaliteit in korte spa en beauty behandelingen. Bijvoorbeeld het energieker maken van je huid in een gezichtsbehandeling, maar ook make-up, manicure, massage of de diverse eye treatments voor stralende ogen. Bij de reservering voor de kapper kun je aangeven welke iinn between je erbij wilt boeken.

face iinn between

De iinn between 25 minuten beauty behandelingen voor je gezicht zijn ideaal te combineren met een afspraak voor je haar. Zo zijn de hydrating facial, de Aveda tulasara facial en de plant peel geschikt gemaakt om tijdens het intrekken van je haarkleuring toe te passen.

De hydrating facial is een gezichtsbehandeling die de vochtopname van je huid stimuleert en je huid intensieve voeding en energie geeft. De ontspannende tulasara facial verstevigt, hydrateert en versterkt het bindweefsel in je huid. De plant peel helpt de oude huidcellen te verwijderen, het geeft je een frisse, zachte en gezonde huid. Ervaar het antwoord voor de schoonheid van je huid en maak een keuze uit de verschillende heerlijke iinn between behandelingen voor je gezicht.

make up iinn between

Je wilt volmaakt naar je volgende afspraak. Bijzonder aantrekkelijk is dan onze make-up touch up van 20 minuten, perfect te boeken na het knippen en kleuren of je beauty behandeling in de spa. Ook andere make-up voorkeuren zijn als een iinn between te boeken. Natuurlijk gebruiken we de make-up van Aveda, in lijn met je persoonlijke stijl.

hand & feet iinn between

Met de hand die je geeft en de nagels die je laat zien vertel je onbewust veel over jezelf. Met onze speciale behandelingen verzorgen we jouw handen en nagels op een natuurlijke manier, en uniek is dat wij in de beauty behandelingen werken met natuurlijke nagellak.

De iinn between voor uw voeten is zeer doeltreffend; afvalstoffen worden afgevoerd en het geeft ontspanning en betere doorbloeding. Ook voor verzorgde handen & nagels hebben wij een speciale iinn between op het menu staan, ideaal om te combineren met een afspraak tijdens het knippen en kleuren.

massage iinn between

In 20 minuten een ontspanning voor rug, nek en schouders? De combinatie van de massage en de geur van de Aveda stress fix essentiële oliën geeft je die nodige energie. Je beleeft de iinn between stress fix massage experience in combinatie met een afspraak bij de kapper. De stoelmassage blue oil maakt je in korte tijd weer fit en energiek. De olie kalmeert je spieren, heft de spierspanning op en werkt verkwikkend. Onze medewerkers adviseren je graag hoe je dit Aveda product ook thuis kunt gebruiken.

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!