aveda flagship store iinn sustainable beauty

iinn beauty is de Aveda Flagship Store, duurzame kapper én beautysalon; Kappersambacht midden in het hart van Amsterdam.

Onze relatie met Aveda begint al in 1978 wanneer wij met de traditie starten om de kennis van Ayurveda (Indiase genezingstraditie) te vergroten. Met deze kennis kunnen wij dagelijks gasten optimaal verzorgen en het effect merk je dan ook direct. En niet alleen op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en stemming.

Ontdek bij iinn de ecologische producten van Aveda met de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. Ook verkopen wij in onze salon in Amsterdam het gehele assortiment Aveda producten dat in onze behandelingen wordt gebruikt.
Samen met Aveda werkt iinn aan het verbeteren van leef- en werkomstandigheden in de wereld.

Bij iinn beauty ervaar je hoe we jou haar en huid op een natuurlijke wijze verzorgen, staat het ambacht centraal en geven we op een positieve manier de volle aandacht aan je uiterlijk.

Als zowel kapper, beautysalon als spa worden bij ons de verschillende schoonheidsdisciplines volledig met elkaar geïntegreerd. Beleef bijvoorbeeld de dynamiek van een haarkleuring tijdens je beauty behandeling. Wil je tijdens of na het knippen een manicure? Na het föhnen een make-up? Bij iinn is alles mogelijk.

Bij iinn nodigen we je van harte uit om deze optimale verzorging te komen ervaren. [ afspraak maken ]

ga verder naar de homepage voor meer informatie:

Singel 188

Amsterdam

+31 (0)20 627 63 37

iinn@iinn.nl

 

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK:

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!