Wees welkom in ons sfeervolle monumentale pand in het centrum van Amsterdam en beleef ons integrale duurzame concept: kapper, beautysalon en spa. Bij iinn sustainable beauty ervaar je hoe we jouw haar en huid op een natuurlijke wijze verzorgen.

Wij werken met de natuurlijke producten van Aveda, deze hebben een positieve werking op lichaam en geest en gaan op verantwoorde manier om met onze planeet. Daarnaast staat bij iinn het ambacht centraal en geven we op een positieve manier de volle aandacht aan je uiterlijk.

Als zowel kapper, beautysalon als spa worden bij ons de verschillende schoonheidsdisciplines volledig met elkaar geïntegreerd. Beleef bijvoorbeeld de dynamiek van een haarkleuring tijdens je beautybehandeling. Wil je tijdens of na het knippen een manicure? Na het föhnen een make-up? Bij iinn is alles mogelijk.

De positieve verandering van jouw uiterlijk staat centraal. Bij iinn nodigen we je van harte uit om deze optimale verzorging te komen ervaren. [ afspraak maken ]

aveda @ iinn sustainable beauty amsterdam

Met Aveda ontdek je de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. Bij iinn verzorgen we je haar en huid met de ecologische producten van Aveda. Ook verkopen wij in onze flagship store in Amsterdam het gehele assortiment van Aveda producten dat we in onze behandelingen gebruiken. Samen met Aveda werkt iinn mee aan het verbeteren van leef- en werkomstandigheden in de wereld.

Onze relatie met Aveda begint al in 1978 wanneer wij met de traditie starten om de kennis van Ayurveda (Indiase genezingstraditie) te vergroten. Met deze kennis kunnen wij dagelijks gasten optimaal verzorgen en het effect merk je ook direct; en niet alleen op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en stemming.
[ ervaar het zelf ]

Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK:

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!