iinn spire sustainable beauty blog

Aveda Pramasana

door | mei 30, 2017

 

It’s all about head & hair!

In mei ligt de focus op haar. Of we nu krullen, steil haar, kroeshaar of welk haartype dan ook hebben: we willen allemaal zacht, gezond en glanzend haar. Goede verzorging is een must. De beste producten ook. En wat veel mensen over het hoofd zien: de verzorging van de hoofdhuid. Je haar groeit vanuit je hoofdhuid, dus is het belangrijk om deze huid extra aandacht te geven. Het is namelijk de basis van alles. Hoe je dit kunt doen? Lees dan verder.

Hoofdmassage en treatment

Als eerste is natuurlijk het gebruik van goede, duurzame producten met betere ingrediënten beter voor je haar en hoofdhuid dan alles wat je bij de drogist koopt. Daarom bieden we je de mei-special aan: de IINN Between Hairspa. Deze IINN Between behandeling duurt slecht twintig minuten, maar zal je haar doen opleven! Eerst wordt je haar gereinigd met de Pramasana Purifying Scalp Cleanser. Vervolgens krijg je een hoofdmassage die ervoor zorgt dat het bloed in je huid weer gaat stromen. Dit wordt gedaan met de Pramasana Scalp Brush. Daarna volgt een optimale verzorging: de Pramasana Scalp Renewal/Protective Scalp Concentrate.

Waarom de Pramasana producten?

Wat doet zo’n massage met de Pramasana producten eigenlijk voor je haar? Je moet het zien als een scrub. Om je huid weer zacht te krijgen en dode huidcellen te verwijderen, gebruik je een scrub voor je huid. Zo ook met de Purifying Scalp Cleaner: het gaat diepgaande vervuiling tegen en scrubt je hoofdhuid waardoor je een perfecte, schone en zachte basis creëert voor je huid en voor mooi haar. Vervolgens, als extraatje, zorgt de Scalp Brush ervoor dat de doorbloeding weer op gang komt. De verzorgende Protective Scalp Concentrate zorgt ervoor dat de vochthuishouding in je hoofdhuid weer in balans komt. Daarbij legt het een extra beschermend laagje op de huid en gaat het vervuiling en vrije radicalen van buitenaf tegen.

Ingrediënten

Pramasana bevat een exclusieve mix van ingrediënten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid weer gezond wordt. Zeewierextracten zorgen voor controle en vochtniveau. Lactobacillus zorgt voor een natuurlijke afweer van de hoofdhuid waardoor bacteriën geen kans krijgen. En Tamanu olie, een bekende anti oxidant, helpt het beschermen van de hoofdhuid tegen agressieve stoffen zoals vrije radicalen. Een perfecte basis dus voor mooi haar!

Alle producten van de Pramasanalijn zijn bij IINN te koop, maar beter is het om het eerst eens uit te proberen. Daarom geeft IINN in de maand mei een introductiekorting. Deze maandspecial kun je nu ondergaan voor €19,95 in plaats van € 25,-

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!