iinn sustainable beauty amsterdam team

iinn person

Onze medewerkers zijn gedreven specialisten in hun vak en zorgen voor inspiratie en een optimale beleving. Het enthousiasme van het team komt voort uit passie en creativiteit in haar en beauty. We blinken uit in het geven van persoonlijke aandacht, waarbij alles draait om jouw uiterlijk en een natuurlijke levensstijl. Daarbij is het ervaren team van iinn in Amsterdam zich voortdurend internationaal aan het ontwikkelen op het gebied van vaktechnische trainingen en scholing.

 

Belinda

Belinda

Belinda staat bekend als de vrouw die in het ambacht eigenlijk alles kan. Met de wens van de gast voorop is het haar specialiteit om alle elementen voor de beste coupe op elkaar te laten aansluiten. Captain in de techniek, creativiteit, de haarstructuur en de kwaliteit.

Suzanne

Suzanne

Suzanne kan al haar passie kwijt in het omvormen van een uiterlijk. Ze benadert het uiterlijk van haar en beauty als één. Steeds bekender wordt zij in het verzorgen van het totaalplaatje: van haar tot en met make-up.

Roxanne

Roxanne

Roxanne is een ware creator. Haar kracht is het bedenken van kleuren en creatieve looks. Haar passie voor mode helpt haar in het vak van kapper om telkens vernieuwend te zijn.

Taniya

Taniya

Taniya wil mensen graag verrassen. Het vertrouwen dat ze krijgt van de gasten van iinn drijft haar om de beste kleur en haircoupes te creëren.

Crystal

Crystal

Crystal is medisch pedicure en schoonheidsspecialist. Haar jarenlange ervaring komt tot uiting in de specialistische behandelingen. Ze is bijzonder goed in waxen, dat zij op een ervaren en zelfverzekerde manier weet uit te voeren. Ook is zij getalenteerd in het aanbieden van de korte iinn between behandelingen die zij gemakkelijk combineert tijdens uw bezoek.

Jolanda

Jolanda

Jolanda is de vakvrouw in de beauty. Al haar inspiratie haalt ze uit het volgen van trainingen en bijscholingen gericht op het verbeteren van de huid van gezicht en body. Op een vlotte wijze werkt ze samen met de gast aan een optimaal resultaat.

Erwin

Erwin

Erwin is een kunstenaar. Hij verzint, creëert, maakt en doet. Hij praat liever niet over zijn vak, maar vertelt graag over zijn andere manier van denken. Behalve een mooie coupe geeft hij je ook meer energie mee.

Najwah

Najwah

Najwah heeft een enorme gedrevenheid om elke gast optimaal te laten genieten. Wat een enthousiasme! Zij is een ervaren stylist en blinkt uit in föhnen en stylen. Tijdens het bezoek aan iinn kunt u ook bij haar terecht voor het epileren met draad, een techniek die zij uitstekend beheerst.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE SPECIALISTEN:

OOK TALENT?

Singel 188

Amsterdam

+31 (0)20 627 63 37

iinn@iinn.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!