iinn spire sustainable beauty blog

Fijne Nieuwe Maskers en Bijzondere Schoonheidsrituelen

door | mrt 4, 2017

In maart bieden we weer heerlijke behandelingen en producten aan zoals de Tulasara Wedding Masque Overnight en de Tulasera IINN-Between behandeling.

Allemaal geïnspireerd op schoonheidsrituelen van overzee!

Kurkuma voor een stralende huid

Een Tulasara wedding masque is om een oog- en gezichtsmasker die je ‘s avonds aanbrengt en die ervoor zorgen dat je de volgende dag met een stralende huid wakker wordt. De ingrediënten in het wedding masque van Tulasara zijn organische abrikozenpitolie, een mix van algenextracten, plantstamcellen, de gezonde kurkumawortel, en het aroma is op basis van jasmijn en kamille.

Maskers voor kracht en geluk

Hoezo eigenlijk een wedding masque, zul je denken. Ons duurzame merk Aveda werd geïnspireerd door een Haidi schoonheidsritueel. Dit ritueel komt uit India. De dag voor de bruiloft worden de bruid én bruidegom met een masker door familie ingesmeerd omdat dit kracht en geluk zou brengen.

Camelliaolie voor een gladde huid

Zo hebben meer landen natuurlijk hun schoonheidsrituelen. In Japan wassen vrouwen zich een dag van te voren met een soort van scrub, gemaakt van een linnen zakje met azukibonen. Japanse vrouwen gebruiken ook vaak camellia notenolie of theezaadolie voor bijna alles wat bij schoonheid komt kijken, als antioxidant en om je huid te hydrateren. Maar ook om brandwonden te genezen, striemen te behandelen en nagels te versterken. Twee druppels camelliaolie in een theelepel sake, meer heb je niet nodig voor een zuivere en gladde huid.

Arganolie voor hydratatie en veroudering

Een Marokkaans ritueel is om henna de avond voor de bruiloft op handen en voeten te smeren. Dit zorgt voor kracht en bescherming. En Arganolie staat in Afrika al eeuwen bekend als een ‘mirakel van de natuur’. De olie wordt exclusief gewonnen door Berbervrouwen uit de noten van de arganboom.  De hoge dosis vitamine E draagt bij aan de eigenschappen die verbonden worden aan deze olie: hydraterend, anti-huidverouderend en goed tegen puistjes en rimpels. Daarnaast worden ook de haren er in gedrenkt voor prachtige, gezonde lokken.

Zin in een bijzondere behandeling? Onze maart actie is: de iinn between tulasara facial voor slechts 19.95 euro.
Bel 020-6276337.

 

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!