iinn spire sustainable beauty blog

April Earth Month

door | apr 1, 2017

Help IINN het klimaat verbeteren!

 

April staat in het teken van Earth Month

 

Geurkaarsen voor een gezonder milieu

De maand april staat bij IINN in het teken van de Earth Month. We zullen heerlijk geurende ‘Light the Way’ geurkaarsen verkopen waarvan alle opbrengsten naar de Global Greengrants gaan; een non profit organisatie die wereldwijde projecten die bijdragen aan het oplossen van milieuproblemen steunt. De organisatie investeert iedere dag weer in duurzame mogelijkheden om onze planeet te beschermen. Aveda heeft wel meer dan dertien miljoen euro opgehaald met de verkoop van de speciale kaarsen. Een goede zaak, want hiermee kunnen ze schoon waterprojecten ondersteunen.

 

Plasticvrije wateren

Naast dit wereldwijde initiatief steunt Aveda ook de organisatie Plastic Whale.

Stichting Plastic Whale strijdt voor plasticvrije wateren. Plastic afval vervuilt onze wateren in toenemende mate, met alle gevolgen van dien. Dieren in en om het water raken verstrikt of stikken in het plastic afval. Doordat vissen plastic inslikken krijgen wij het uiteindelijk ook weer op ons bord. Goed dus om hierover na te denken en te helpen.

 

Nagellak zonder schadelijke stoffen

Wist je dat we bij IINN zelfs duurzame nagellak hebben die het milieu niet belast? Kure Bazaar nagellak heeft 85%natuurlijke ingrediënten. Er zit geen formalhyde in wat zeer belastend is voor het milieu en dus wel in de gewone nagellakken zit.

De IINN Between Nail Express behandeling is dan ook een aanrader! Dit houdt in: nagels schoonmaken, vijlen en lakken met Kure Bazaar nagellak, én je krijgt het flesje nagellak ter waarde van €17.50 erbij. Dit alles voor slechts €29.95. Daarna is het natuurlijk belangrijk om zelf je handen dagelijks te verzorgen en gezond te houden, bijvoorbeeld met de Aveda hand reliëf crème en de Aveda composition olie voor de nagelriemen.

 

Belangrijke milieutips

Vanzelfsprekend begint een schoner milieu of leefklimaat helemaal bij jezelf. Er zijn zoveel dingen die je zelf kunt doen, alle beetjes helpen! Denk aan: zuiniger met water omgaan door: de kraan dicht te houden bij het tanden poetsen, korter te douchen, kraanwater te drinken in plaats van flesjes, regenwater op te vangen voor de planten. Aveda heeft naast de Shampure Dry shampoo ook een Shampure Dry condtioner uitgebracht. Dat scheelt ook weer water, want dan hoef je niet zo vaak je haar te wassen!

Maar denk ook aan: vuil scheiden, minder autorijden, minder (nieuwe) kleding consumeren etcetera. En als je dat allemaal te veel moeite vindt, bedenk dan dit: wij zijn de enigen die een gezond leefklimaat kunnen creëren voor onszelf en onze kinderen. Niemand anders.

bb

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!